[google28b52e0868d1e307.html]

Search This Blog

Tuesday, 5 August 2014

VICTORY OUTREACH THE TRUTH: ALMOST KILLED RENE VAN BEEK NETHERLANDS

Further to my recent posts about Victory Outreach at Arnhem in the Netherlands, Rene has now put his testimony up on YouTube. If you have any similar issues and want to contact Rene, his email address is van_beek_rene@outlook.com
4 comments:

 1. beste René,
  ik vind het heel naar voor je wat je is overkomen, maar ergens klopt iets niet in je verhaal.. je pleegt een poging tot zelfmoord, en daarna zeg je dat de kerk dat had gedaan?
  is het niet de duivel die mensen tot zulke dingen doet zetten?
  victory outreach is een hele grote organisatie, nederland is maar een heel klein landje, ookal zou heeel nederland corrupt zijn, dan nog is dat maar een klein percentage van heel victory outreach wat dan corrupt zou zijn.
  je berichten zijn op google te vinden en ik denk niet dat Jezus dat zo leuk vind, de satan is de aanklager. bedenk goed welke rol je speelt.
  je kan mij bereiken op jjpverbaarschot@hotmail.com ik hoor graag je complete verhaal aan.
  en bedenk goed, 1 van de dicipelen van Jezus zelf was ook corrupt, zijn naam was Judas, die stak het geld in zijn eigen zak en uiteindelijk was hij zelfs degene die Jezus had verraden. als dat al kon gebeuren onder de dicipelen van Jezus zelf, hoeveel te meer zou dat dan niet kunnen gebeuren bij een grote organisatie als victory outreach!
  ik zit zelf bij victory outreach en ik zal je beloven dat we dit kwaad zullen gaan aanpakken en tot de bodem zullen gaan uitspitten.
  graag hoor ik van je,
  Godszegen en groet,
  Jeroen Verbaarschot

  ReplyDelete
 2. Hoe haal jij het in je harses dat ik zelfmoord wilde plegen idioot!!!!!!!!
  GOED LEZEN EN LUISTEREN: IK BEN VAN ACHTER OP MIJN HOOFD GESLAGEN MET EEN VOORWERP EN DOOR DE DADER VAN DE TRAP GEGOOID OM HET "KARWEI" AF TE MAKEN!!!!

  DE DADER EN VICTORY OUTREACH ARNHEM HEBBEN DIT OP HUN GEWETEN>>ALS JE BIJ ZULK SOORT "MENSEN" NOG VAN EEN GEWETEN KUNT SPREKEN!!!!!!!

  BEN IK NU DUIDELIJK GENOEG OF WIL JE MIJN MRI SCANS MISSCHIEN OOK EVEN ZIEN????KAN HOOR ONGELOVIGE DROPLUL!!!!!!

  maak geen woorden meer vuil door dit soort onzin en houd dat GODS ZEGEN BIJ JE!!!!DAT PIK IK NIET VAN SETELEDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ReplyDelete
 3. idioot vuil onderkruipsel...ga sonny en de rest pijpen homo
  bah word kotsmisselijk van types die het beter denken te weten dan ik zelf!!!!!!!!!!!
  vraag die lul jerry mendeszoon maar...die kent die zgn pastors dijksteel ook!!!!!!

  ReplyDelete
 4. It is silent here.....am I the only victim who have this?

  ReplyDelete